Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremurător! Minoră epileptică, filmată de violatori în timp ce era agresată sexual
Cutremurător! Minoră epileptică, filmată de violatori în timp ce era agresată sexual

Cutremurător! Minoră epileptică, filmată de violatori în timp ce era agresată sexual

Caz cutremurător la Bacău. O elevă bolnavă de epilepsie a fost violată de către doi tineri care au filmat întreaga scenă.

 

Doi tineri din județul Bacău, în vârstă de 18 și respectiv 27 de ani, au violat o tânără epileptică care avea doar 15 ani. Întâmplarea a avut loc pe un câmp din județul. Violul a fost filmat de către cei doi tineri, cu ajutorul telefonului mobil. Făptașii au trimis imaginile îngrozitoare și către alte persoane.

Se pare că în timpul violului eleva era sub influența băuturilor alcoolice, fiind inconștientă. La ora actuală, cei doi violatori sunt în custodia procurorilor DIICOT. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de viol și pornografie infantilă.

Tinerii riscă arestarea preventivă

Cei doi tineri vor fi prezentați Tribunalului Bacău, propunerea fiind de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că minora suferea de epilepsie şi că, în urma consumului de alcool, a intrat într-o stare de ebrietate cel puţin accentuată. Starea fizică şi psihică a victimei a fost descrisă de către participanţii la săvârşirea faptei ca fiind asociată cu cea unei persoane aflată în stare de inconştienţă sau de semiconştienţă, pe care, la final, după întreţinerea de relaţii sexuale, inculpatul T. A.-N. a fost nevoit să o îmbrace şi să o aducă pe braţe pentru a o aşeza în căruţa cu care se deplasa”, se arată într-un comunicat al Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)

Autoritățile au efectuat patru percheziții la locuințele suspecților din dosar. Patru persoane au fost duse la sediul DIICOT. Pe lângă cei doi tineri reținuți, alţi doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate.

Citiți și: Unul dintre cei mai celebri cântăreți, acuzat de viol. Prima reacție a artistului