Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur pe piața media din România. Postul TV se închide. CNA a fost mințit!
Cutremur pe piața media din România. Postul TV se închide. CNA a fost mințit!

Cutremur pe piața media din România. Postul TV se închide. CNA a fost mințit!

Cutremur pe piața media din România. 6TV, fosta televiziune a lui Serghei Mizil, se va închide după ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) nu a mai prelungit licența postului local.

La baza deciziei radicale a CNA a stat conținutul postului TV, dar și faptul că Olga Croitoru, actuala patroană a postului, i-ar fi mințit pe membrii Consiliului în legătură cu conținutul televiziunii.

Postul TV difuza emisiuni despre conspirații, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente, anunță paginademedia.ro.

Licența postului 6TV va expira pe data de 19 mai. Decizia s-a luat cu unanimitate de voturi. „Consider că ne-ați mințit și sunteți de rea-credință. Nu este posibil să ne păcăliți. Ne-ați spus că este emisiune de pilates, ce pilates e aici?”, a spus, contrariată, șefa CNA, Monica Gubernat.

„Alchimia conspirației”, „Teoria conspirației”, „Turism, spiritualitate, autocunoaștere”, „Puterile secrete”, „Kathartics” sau „Misterele vieții-Misterele sănătății”, sunt doar câteva dintre numele emisiunilor difuzate de 6TV.