Andreea Mantea a mărturisit că emisiunea „Puterea dragostei”, pe care o moderează, este proiectul cel mai apropiat de sufletul ei. Kanal D a făcut astăzi anunțul oficial privind show-ul matrimonial prezentat de brunetă. Primul sezon se apropie cu pași repezi de final, însă surpriza este că va exista și cel de-al doilea sezon.

Joi și vineri, 20 și 21 iunie, începând cu ora 12:00, cei care vor să se înscrie în cursa pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” și care sunt în căutarea dragostei adevărate,  sunt invitați la castingul care se va desfășura în București: “Cei care doresc sa se inscrie la castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei” sunt invitati sa se inscrie la castingul care se va desfasura doua zile consecutiv, 20 si 21 iunie, incepand cu ora 12:00, la Hotel Europa Royale (Strada Franceza, numarul 60)”.

„Sunt foarte fericita ca incheiem curand primul sezon al emisiunii si ca vom da startul pentru cel de-al doilea. Ne pregatim intens, asa ca cei care doresc sa isi intalneasca dragostea adevarata, ii asteptam sa vina la castingul de saptamana viitoare. Sunt bucuroasa cand vad ca emisiunea se bucura de un succes urias si ca participantii care se afla in casa fac tot posibilul pentru a-si gasi sufletul pereche”, spune Andreea Mantea, conform Top24hnews.