Evenimentul Zilei > Justitie > Curtea de Apel Constanţa îl menţine în arest pe ginerele lui Bercea Mondial. Decizie definitivă
Curtea de Apel Constanţa îl menţine în arest pe ginerele lui Bercea Mondial. Decizie definitivă

Curtea de Apel Constanţa îl menţine în arest pe ginerele lui Bercea Mondial. Decizie definitivă

Deşi avocaţii familiei lui Bercea Mondial obţinuseră o primă „victorie” la Tribunalul Constanţa, ai cărui magistraţi au decis, vineri, înlocuirea arestării preventive cu arest la domiciliu pentru Marius Constantin, judecătorii Curţii de Apel au acceptata astăzi contestaţia procurorilor DNA. Astfel, ginerele lui Bercea Mondial, rămâne închis la Poarta Albă.
Judecătorii Curţii de Apel Constanţa i-au făcut însă „o bucurie” lui Grinică Anghel, fratele de 17 ani al Izaurei, cercetat şi el, alături de soră şi cumnat, pentru şantaj la fratele preşedintelui. Pentru el, Tribunalul Constanţa respinsese, vineri, ca nefondată, cererea privind modificarea măsurii controlului judiciar. „Şi-a găsit de muncă la Slatina şi nu poate să plece din Drăgăneşti Olt„ a declarat atunci avocatul Pavel Abraham. Curtea de Apel Constanţa a respins decizia Tribunalului, a acceptat contestaţia lui Grinică şi astfel, fiul lui Bercea Mondial poate părăsi localitatea de domiciliu. Dar nu şi ţara.
 
Înregistrările care „nu se mai există” ar fi ascunse de Florin, fratele Izaurei  
 
Cea care l-a adus pe Grinică la Constanţa este chiar sora lui, Izaura, „pentru că numai eu am permis de conducere”, cercetată şi ea sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi  ţara. Dacă săptămâna trecută la Constanţa, Izaura Anghel spunea ziariştilor că sute de mii de euro ar fi ajuns la şeful statului dar „„înregistrările nu se mai există, le-am şters din greşeală”, astăzi a revenit asupra declaraţiilor. Înregistrările cu pricina nu ar fi fost pierdute ci ar fi într-un loc ştiut numai de fratele ei Florin, aflat în puşcărie. „ Dar nu-l lasă penitenciarul să vine, nu vrea să ne spună nici nouă unde sunt, dacă-i dă voie să vine acasă, nu avem de unde să aflăm nici noi”. 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: