Cursuri de limba franceza pentru copii si adulti

Centrul Cultural Francez din Timisoara incepe anul in forta cu o noua serie de cursuri.

Sesiunea de cursuri se va desfasura incepand de luni, 14 ianuarie, si dureaza pana in 15 martie. In oferta institutiei sunt cursuri de franceza generala, cursuri specializate, unele de antrenament pentru noile diplome DALF / DELF, cursuri de tutorat, pentru Centrul National de Studii la Distanta din Franta (CNED). In plus, se fac cursuri de limba romana pentru francofoni si se mai asigura serviciu de interpretariat si traduceri, sau teste TCF si TEC, inclusiv in varianta canadiana (Quebec).

„La inscriere, gratuit, fiecare cursant va da un test de orientare lingvistica, iar la finele modulului fiecare va primi un atestat de asiduitate. In urma unor examene orale si scrise, fiecare va putea primi un atestat de cunoastere a limbii franceze la nivel european (A1, A2, B1, B2)“, explica Delia Giurma, referent CCF.

O ora de curs costa 2,5 euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Preturile cursurilor sunt preferentiale pentru cursanti la inscrierea la mediateca CCF. O ora de curs are un tarif de baza de 2,5 euro, ceea ce inseamna ca un modul de 27 de ore, de exemplu, costa 67,5 euro. Plata se poate face si in lei. Taxa poate fi achitata in doua rate, prima fiind de 35 de euro, iar a doua, diferenta pana la suma integrala a cursului.

Mai mult, institutia ofera un discount de zece la suta pentru reinscrieri si 20 la suta reducere pentru prescolari, elevi, studenti, pensionari, someri, medici rezidenti, membrii aceleiasi familii. O alta reducere de cinci la suta o au absolventii de cursuri la o institutie partenera, de exemplu Centrul Cultural German.

CURSURI

FRANCEZA GENERALA

> standard (27 ore)

> semi-intensive, intensive si super-intensive de week-end (54 ore )

> pentru prescolari, copii, adolescenti (13,5 ore)

> conversatie - propuse de francezi nativi (27 ore)

> de comunicare orala -nivel incepator si mediu (27 ore)

> perfectionarea scrisului (27 ore)

CURSURI SPECIALIZATE (27 ore), in domeniile: medical, juridic, economic, comercial, secretariat, relatii europene, turism si industria hoteliera.