Evenimentul Zilei > Actualitate > Curse noi, cu avionul, de la Timișoara la București
Curse noi, cu avionul, de la Timișoara la București

Curse noi, cu avionul, de la Timișoara la București

Aeroportul Timișoara Traian Vuia trece la orarul de iarnă, ocazie cu care sunt introdușe șase noi curse pe relația București-Timișoara și retur.

În medie, 256 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână. La acestea se adaugă alte 42 de curse săptămânale de marfă spre sau dinspre Koln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nurnberg, Erfurt și Munchen.

Compania aeriană Ryanair introduce 4 noi zboruri spre și dinspre capitală, iar compania aeriană națională, Tarom, introduce două zboruri suplimentare. Astfel, în total, începând cu săptămâna viitoare vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre și dinspre București Otopeni, cu o frecvență între 5 zboruri pe zi (sâmbătă și duminică) și 8 zboruri pe zi (miercuri). Compania Tarom a păstrat și în orarul de iarnă cursele noi spre/dinspre Iași, Chișinău și Stuttgard. Compania Ryanair va oferi în continuare cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa – curse zilnice spre Frankfurt am Main și Munchen. Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Bergamo, Londra, Roma, Memmingen, Dortmund, Bologna, Tel Aviv, Valencia, Treviso, Madrid, Paris, Frankfurt Hahn, Barcelona, Bruxelles și Bari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: