Florin Andone s-a ridicat la nivelul așteptărilor în primul sezon petrecut în tricoul lui Deportivo La Coruna. Sâmbăta trecută, atacantul român în vârstă de 24 de ani a reușit o „dublă” pentru galicieni, în jocul cu Las Palmas (scor 3-0).

Un sezon spectaculos pentru Andone, în care a reușit să atingă borna de 12 goluri în La Liga. „Tricolorul” a stârnit atenția mai multor echipe din Europa. Lazio, Fiorentina, Galatasaray, Southampton fiind printre cele mai interesate de serviciile lui Florin. Ieri, pe adresa clubului din La Coruna a mai venit o ofertă destul de concretă.

„Țintă” pentru lusitani

Sporting Lisabona îl dorește cu orice preț pe Andone, echipă ce s-a clasat pe locul 3 în campionatul Portugaliei în acest sezon.

Cotidianul lusitan „A Bola” a anunțat că Bruno de Carvalho – președintele lui Sporting și Jorge Jesus – antrenorul echipei au ajuns la un acord comun în privința românului.

Doar că, Deportivo nu va accepta ca negocierile să înceapă de la o sumă mai mică de 10 milioane de euro. Sunt șanse destul de mari ca galicienii să-l cedeze pe Andone. Chiar dacă s-au salvat de la retrogradare în acest sezon, „alb-albaștrii” sunt măcinați, în continuare, de problemele financiare, iar din acest motiv ar putea să se despartă în această vară de atacantul român.