Curelea: "Sunt tăiat şi la picioare, şi la mâini!"

Curelea: "Sunt tăiat şi la picioare, şi la mâini!"

Atacantul Sportului, Costin Curelea, a povestit cu ce "amintiri" a rămas după deplasarea din Giuleşti. "Studenţii" s-au revoltat împotriva arbitrului.

Rapid a învins-o lejer, duminică seară, în Giuleşti, pe codaşa Sportul Studenţesc, cu scorul de 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Ciprian Deac şi Nicolae Grigore, ambii profitând de gafele din apărarea oaspeţilor.

Arbitrul de centru Teo Crăciunescu a greşit din nou şi, chiar dacă gafa n-a influenţat rezultatul final, "centralul" şi-a dovedit din nou limitele.

Vasile Şiman: "Zotta se pricepe la contabilitate"

Ne puteți urmări și pe Google News

Atacantul "studenţilor" Costin Curelea a fost "cosit" în careu de rapidistul Cristian Oros, cu un minut înainte de pauză, dar fiul şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor a trecut cu vederea infracţiunea.

Deplasarea în Giuleşti rămâne un coşmar chiar şi pentru vecinii din Regie. Costin Curelea, căpitanul "alb-negrilor", i-a reproşat "centralului" inclusiv că a permis jocul dur al gazdelor.

"Sunt tăiat şi la picioare, şi la mâini. Nu vreau să comentez acest arbitraj destul de permisiv cu intrările lor, dar asta e atmosfera în Giuleşti. Doi-trei dintre noi cred că vom ajunge la spital după acest meci. Meritam şi un penalty", a răbufnit Curelea după meci.

Vasile Şiman, patronul Sportului, a protestat împotriva lui Crăciunescu junior. "Contest arbitrajul, ne-a defavorizat total. Au fost greşeli bazate pe intimidare. Anumite lucruri nu se vor schimba niciodată, trebuie ajutate nişte cluburi. La alte meciuri au fost arbitri buni, nouă ni l-a dat pe Teo Crăciunescu. Sistematic, arbitrii ne batjocoresc. Altfel nu ne pot bate şi se fac astfel de lucruri. Pe Zotta cred că l-a adus Copos fiindcă se pricepe la contabilitate. E un bun manager. Dacă este Zotta preşedinte, vă daţi seama ce se întâmplă. De ce credeţi că pun un fost arbitru pe postul de preşedinte?", a spus, revoltat, Şiman.

Coman, înjurat din nou

Portarul Dani Coman a avut de tras cu fanii "feroviarilor", care n-au ratat prilejul de a-l apostrofa iarăşi, mai ales că goalkeeperul i-a întărâtat la meciul din Liga Europa cu Hapoel Tel Aviv, când a spus că "galeria Rapidului nu mai există pentru mine".

"Eu ţin cu această echipă, indiferent de situaţia în care sunt, nu mă interesează injuriile, apostrofările. Important e să câştigăm", a spus Coman duminică.

Răzvan Lucescu, antrenorul şi naşul portarului, i-a luat din nou apărarea. "A intrat cu capul în bocancii dinamoviştilor şi steliştilor. Nu merită să fie înjurat", a spus fostul selecţioner.

3 goluri a marcat Costin Curelea în acest campionat. Atacantul în vârstă de 27 de ani este considerat cel mai bun jucător al "studenţilor" în acest moment "Anumite lucruri nu se vor schimba niciodată, trebuie ajutate nişte cluburi." VASILE ŞIMAN, patron la Sportul Studenţesc