Celebra emisiune „Survivor România” s-a schimbat! Show-ul nu mai este doar despre forță, coordonare, precizie și lucru în echipă, ci a dobândit și un caracter de telenovelă, ar spune unii fani.

Legăturile create în emisiunea de la Kanal D sunt imposibil de contestat, întrucât au devenit deja faimoase în presă. Relația dintre Grațiela și Ghiță nu mai este demult un secret, dar acum altceva a atras atenția fanilor. Asiana Peng și Cristian par să aibă o frumoasă relație de dragoste, cel puțin așa lasă să se înțeleagă din gesturile care există între cei doi.

Asiana și Cristian ar fi avut mai mult decât o relație de prietenie la Survivor România. Chiar dacă soarta nu i-a adus în aceeași echipă, gesturile celor doi îi trădează. Fanii sunt convinși că între cei doi există mai mult decât o simplă prietenie.

Emanuel este cel care i-a dat de gol pe cei doi, spunând că erau extrem de apropiați și nu doar o dată au fost văzuți împreună, în timp ce râdeau, vorbeau și se simțeau bine unul în compania celuilalt.

„Lui Cristi îi plăcea mult de Asiana și își dorea să vorbească după trasee puțin cu ea, dincolo de camere. Noi doi chiar ne spuneam, el să o abordeze pe Asi, iar eu pe Elena, să stăm câteva minute toți patru la discuții. Din păcate, regulamentul nu permitea, dar…dincolo de ce era permis sau nu, adevărul era că atât eu, în cazul Elenei, cât și el, în privința Asianei, ne-am fi dorit să fim mai mult în preajma lor”, a spus Emanuel.

În ciuda celor spuse de colegul său, Cristian susține că nu a fost vorba de nimic mai mult între el și Asiana decât de o amiciție.

„Acolo, a fost o joacă, nu se pune problema unei relații, noi suntem doar prieteni și atât, restul sunt interpretări. Acesta este adevărul”, a comentat războinicul, despre legătura cu Asiana Peng, scrie Cancan.