Valentina Pelinel şi Cristi Borcea intră în lupta cu noul coronavirus, iar suma pe care vor să o doneze este una extrem de generoasă.

Vedeta a anunțat pe reţelele de socializare că ea şi soţul ei vor dona peste 100.000 de euro pentru a sprijini sistemul medical din România care se află într-o perioadă dificilă, astfel alăturându-se altor vedete sau persoanele publice care au făcut astfel de acte caritabile.

„Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram