Cupa României. Steaua se ţine de "braşoave"

Cupa României. Steaua se ţine de "braşoave"

"Roş-albaştrii" s-au umplut din nou de penibil în meciul-tur din semifinalele competiţiei cu "stegarii", terminat la egalitate, scor 0-0. Trofeul pare mai degrabă o utopie.

Steaua a oferit o nouă reprezentaţie catastrofală joi seară, pe teren propriu, în meciul cu FC Braşov, scor 0-0, contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. "Roş-albaştrii" şi-au exasperat fanii cu greşelile elementare şi n-au reuşit să-şi creeze decât o singură fază periculoasă, irosită de Laurenţiu Marinescu în ultimele minute. Mult visata finală Steaua - Dinamo (cele două rivale nu s-au mai întâlnit în ultimul act al competiţiei de 21 de ani) nu mai este atât de sigură, cum se părea până acum, deoarece "stegarii" au, teoretic, prima şansă în returul programat sub Tâmpa pe 11 mai. Cârţu: "A fost o prestaţie jenantă"

Prestaţia anemică a elevilor lui Sorin Cârţu a aprins iar războiul cu suporterii, care au revenit la clasica scandare: "Echipa noastră, echipa noastră / Nu este Steaua, e o glumă proastă". Galeria le-a transmis jucătorilor şi o ameninţare directă: "Dacă Dinamo ne bate, o să aveţi capete sparte!". "Sorinaccio" a înnebunit pe bancă la bâlbâielile elevilor săi care parcă jucau cu o minge medicinală sau de rugby, iar la final a recunoscut că "a fost o prestaţie jenantă a noastră. Mă îngrijorează pentru că la fel de slab am jucat şi cu Sportul, dar echipa de acum nu poate acuza oboseala".

Steaua i-a menajat pe Tătăruşanu, Latovlevici şi Gardoş, dar ultima evoluţie îi dă mari bătăi de cap lui Sorin Cârţu pentru mai mult de şapte-opt posturi din echipă pentru eternul derby de luni cu Dinamo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cupa României - Semifinale (manşa tur)

Steaua Bucureşti - FC Braşov 0-0

Steaua: Stanca 5 - Bonfim 4, N. Martinovici 5, Geraldo 5, Brandan 6, Nicoliţă 4, Ricardo 4 (37, Bicfalvi 4), Răduţ 5 (73, L. Marinescu 5), Cr. Tănase 4, Surdu 4 (58, Bilaşco 4), Maicon 5. Antrenor: Sorin Cârţu.

Braşov: Kajcsa 6 - I. Voicu 5, Ad. Rusu 6, Majernik 6, Oros 6, Cr. Ionescu 6, Viveiros 6 (71, Williams 6), Toloza 6, Ilyeş 6 (73, Fl. Stângă 5), Chipciu 6, M. Cristescu 6 (85, Distefano). Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitri: Cr. Balaj 7 - Ed.Dumitrescu 7, O. Şovre 7. Stadion: "Steaua" - Bucureşti; Spectatori: 7.267.