Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu vrea să îi scoată pe români în stradă. „Să spunem NU abuzurilor”
Cumpănașu vrea să îi scoată pe români în stradă. „Să spunem NU abuzurilor”

Cumpănașu vrea să îi scoată pe români în stradă. „Să spunem NU abuzurilor”

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la președinție, a anunțat un protest pentru data de de 11 ianuarie ora 14:00, în fața Parlamentului, alături de familia Alexandrei Măceșanu, din Caracal.

El a cerut, românilor, bucureștenilor, să iasă în stradă la „Marșul Dreptății și Adevărului”. Cumpănașu pretinde că este unchiul Alexandrei Măceșanu (15 ani), fata răpită la Caracal de monstrul Gheorge Dincă, în 24 iulie 2019.

„Actualizare: cei ce vor sa participe la MARS pot trimite un email doamnei Monica la: [email protected]‼‼ Dragi romani, Dragi romani, bucuresteni, romani din diaspora haideti atat cat putem sa spunem NU abuzurilor si dramei Alexandrei si Luizei si raului facut copiilor nostri, Sorinei, padurilor, animalelor si oricaror suflete ce au DREPT LA VIATA si la o JUSTITIE CORECTA ‼

NOI NU ACCEPTAM DECESUL DECLARAT DE DIICOT? VOI?
Alaturi de familia Alexandrei, haideti la MARSUL DREPTATII SI ADEVARULUI de pe data de 11 ianuarie ora 14:00 din Piata Constitutiei (langa parlament) ‼ pentru a protesta pasnic dar pentru a transmite statului ca NU acceptam minciuna, abuzul si indiferenta fata de copiii nostri!!! Daca va este frica sau sunteti indiferenti ori lenesi sa ma iertati dar va meritati soarta‼Marsul nu are nici un caracter politic!

Doar sa oprim VIOLENTA, RAPIRILE, VIOLURILE, CLANURILE, ABUZURILE STATULUI‼

#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernicasimoderna
#112vreausatraiesc”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: