Evenimentul Zilei > Social > Moment de cumpănă pentru o româncă în Spania. A căzut de la 50 de metri, cu copilul în braţe
Moment de cumpănă pentru o româncă în Spania. A căzut de la 50 de metri, cu copilul în braţe

Moment de cumpănă pentru o româncă în Spania. A căzut de la 50 de metri, cu copilul în braţe

Moment de cumpănă sâmbătă, la Alicante, pentru o femeie care vizita castelul din Dénia, alături de soţul său şi de copil. În timp ce îşi ţinea băieţelul în vârstă de şase luni în braţe, femeia a alunecat şi a căzut de la o înălţime de 50 de metri.

A fost situaţie de urgenţă sâmbătă la Alicante, după ce o femeie de naţionalitate română a căzut cu copilul sugar în braţe, de la o înălţime de 50 de metri.

 

Ambii au supraviețuit în mod miraculos, după ce au căzut pe plasa de sârmă întinsă pentru a împiedica prăbuşirea bucăţilor de stâncă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și efective de la Protecția Civilă, Poliția Națională și Poliția Locală, relatează Gazeta de Spania.

Pompierii au fost nevoiți să spargă o ușă care era blocată, aflată la nivelul la care se aflau victimele și au folosit în operațiunea de salvare instrumente necesare descarcerărilor. Atât femeia cât și copilul, erau conștienți.

 

După ce femeia a fost stabilizată de către medici, având mai multe traumatisme craniene, ea şi copilul au fost transportați de urgență la Spitalul Dénia, respectiv La Fe de València.

 

Poliţia a deschis o anchetă care cercetează acest caz, întrucât există o ipoteză că această cădere nu a fost un accident.