Viorica Dăncilă e în PERICOL de a fi DEOCHIATĂ de colegii săi de partid
Editura Evenimentul si Capital

Viorica Dăncilă e în PERICOL de a fi DEOCHIATĂ de colegii săi de partid

Viorica Dăncilă, noua steluţă PSD
Autor: | | 8 Comentarii | 3024 Vizualizari

Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat marţi că Viorica Dăncilă este cea mai bună propunere pe care partidul putea să o facă în acest moment.

"Viorica Dăncilă are anvergură internaţională, este liderul parlamentarilor europeni români, este un om care a dovedit întotdeauna probitate morală, niciodată nu a putut fi contestată profesional. Eu cred că este cea mai bună propunere pe care PSD putea să o facă", a spus Fifor.

Rodica Nassar, liderul PSD sector 2: "Viorica Dăncilă este o femeie echilibrată, de partid, o colegă veche, care a fost susţinută în unanimitate în CExN", a spus Nassar.

Adrian Gâdea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale: "Sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va avea o colaborare foarte bună cu PSD, care a propus-o şi desemnat-o ca premier din partea PSD. Sunt convins că va comunica foarte bine cu preşedintele partidului, va colabora foarte bine cu partidul. Sunt convins că această colaborare constructivă pe care o va avea cu partidul, cu Comitetul Executiv al partidului, care e o formă colectivă de conducere, va fi una constructivă şi benefică în interesul cetăţenilor",

Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş:"Nu are absolut nicio relevanţă (că este din Teleorman-n.red), a contat foarte mult experienţa europeană pe care doamna Viorica Dăncilă o are, legăturile pe care le are cu organizaţiile judeţene, turneele pe care le-a făcut în ţară pentru a susţine proiectele fiecărui judeţ, la Bruxelles", a spus Zetea.

Liderul judeţean al filialei Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan: "Cred că este un om devotat partidului care va ţine legătura cu partidul. A fost liderul grupului PSD în Parlamentul European, are o viziune europeană, apreciată la Bruxelles, şi cred că va fi un foarte bun comunicator cu Bruxelles-ul în rezolvarea problemelor cu care se confruntă România".

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, senatorul Doina Federovici: “"Din punctul meu de vedere, propunerea doamnei Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier este o soluţie excelentă. O spun ca femeie, dar şi ca membru al acestui partid în care doamna Dăncilă este foarte apreciată de toţi colegii. De altfel, s-a văzut şi în cursul discuţiilor, şi nu e deloc lipsit de importanţă, că acel care a făcut această propunere a fost domnul preşedinte executiv Niculae Bădălău. De altfel, nu a fost nicio persoană care să se opună acestei nominalizări. Impresia mea e că Viorica Dăncilă va reuşi să unească partidul în jurul acestei guvernări şi să asigure stabilitatea de care avem cu toţii nevoie. Am încredere că va conduce Guvernul României până la următoarele alegeri parlamentare, iar eu îi doresc să continue şi după aceea".

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro

Rubato

24,00Lei

Zăpada

38,00Lei

libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate