Evenimentul Zilei > Monden > Cum se simte Adelina Pestrițu după ce a luat Covid-19: „Am vorbit zilnic cu ea…”
Cum se simte Adelina Pestrițu după ce a luat Covid-19: „Am vorbit zilnic cu ea…”

Cum se simte Adelina Pestrițu după ce a luat Covid-19: „Am vorbit zilnic cu ea…”

Noi detalii despre starea de sănătate a Adelinei Pestrițu, infectată cu Covid-19, au ieșit la iveală.

Faptul că Adelina Pestrițu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus a produs stupoare în showbiz-ul românesc. Vedeta nu mai postează nimic de câteva zile bune pe rețelele de socializare și fanii sunt tot mai interesați de starea ei de sănătate.

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai buni prieteni ai Adelinei Pestrițu, a vorbit despre starea de sănătate a Adelinei Pestrițu.

Hairstylistul Adrian Perjovschi a mărturisit, însă, că prietena lui se simte bine, iar fanii nu au de ce să își facă griji. „Da, e bine. Am vorbit în fiecare zi cu ea la telefon și e bine”, a spus acesta.

Cum s-a infectat vedeta

Adelina Pestrițu a contractat virusul SARS-CoV-2 după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19, notează Cancan.ro.

„Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.