Dacă eşti pasionată de culori şi îţi doreşti un brad foarte vesel, atunci bradul curcubeu poate să fie cea mai bună soluţie pentru tine. De asemenea, tonurile puternice de mov îmbinate cu bej şi albastru pot să fie o altă combinaţie spectaculoasă.

La fel de inedită poate să fie asocierea dintre un brad alb cu decoraţiuni copilărioase, jucării, dulciuri care să aibă culori foarte puternice. 

Albastru, mov, roz, galben, bej sunt câteva dintre culorile pastelate pe care le poţi folosi pentru a face un brad rupt din basme.

Florile naturale, artificiale, handmade pot să se transforme în cele mai frumoase decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Moda de a împodobi bradul cu flori a cucerit foarte multă lume, iar posibilităţile de culori sunt nenumărate. Romantic şi elegant!

Culorile metalice sunt în tendinţe nu numai în manichiură sau vestimentaţie, ci le poţi folosi cu succes ca să împodobeşti bradul. Astfel, vei avea un brad în pas cu moda în 2016. Auriu, cupru, argintiu, albastru sunt câteva dintre combinaţiile pe care le poţi folosi pentru a obţine un efect spectaculos. 

Cum să împodobeşti bradul: ombre

Alb cu negru, argintiu cu albastru regal sunt două dintre opţiunile pentru un brad ombre. Aceste combinaţii sunt inedite şi vei avea un brad împodobit într-un stil unic. Detalii despre toate modele le puteţi admira aici: eva.ro.