Brittany Young din Des Moines, Staele Unite, credea că este însărcinată în 12 săptămâni. Cel puțin așa socotise ea și nu a dat prea mare atenție crampelor abdominale cu care se trezise de dimineață. A intrat la duș unde durerile s-au întețit și, la scurt timp, a simțit că „trebuie să împingă”. A rămas cu gura căscată când a văzut cum din pântece îi alunecă ființa pe care o aștepta peste luni bune.

„Copilul ăsta avea ochii larg deschiși. Statea acolo și mă privea fără să scoată un sunet”, a povestit femeia în vârstă de 24 de ani.

Mama și nou-născutul au fost transportați apoi la spital unde medicii au constat că nu e vorba de un prematur, ci de un bebeluș de sex feminin născut aproape la termen, perfect sănătos în greutate de 2,3 kilograme.

”Oricine a auzit povestea asta a zis că e vorba de un miracol. Și mi s-a părut numele cel mai potrivit pentru ea”, a declarat Brittany Young. Miracol este al patrulea copil al tinerei mămici. Medicii i-au explicat că femeile care au născut de mai multe ori, intră mai ușor în travaliu care poate dura foarte puțin.