Evenimentul Zilei > Monden > Cum s-a consumat povestea dintre Ștefan, fiul lui Dragnea, și soția acestuia, Gina. Ea și-a găsit pe altcineva
Cum s-a consumat povestea dintre Ștefan, fiul lui Dragnea, și soția acestuia, Gina. Ea și-a găsit pe altcineva

Cum s-a consumat povestea dintre Ștefan, fiul lui Dragnea, și soția acestuia, Gina. Ea și-a găsit pe altcineva

Ștefan Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, s-a căsătorit în anul 2018 cu Gina Alexandra Tătulescu, fotomodel și fiică de preot. Totul a mers ca pe roate până ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și le-a limitat consumul de bani al celor doi la 25.000 de euro pe lună. Ulterior acestui fapt, Gina și-a găsit un alt iubit, în compania căruia este văzută din ce în ce mai des.

Gina, soția fiului lui Dragnea, l-a întâlnit pe Goe jr., fiul unui om de afaceri care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu Autoritatea Nnațională pentru Restituirea Proprietăților, scrie Cancan.

Aceștia ar fi plecat împreună chiar și într-un pelerinaj la mănăstiri.

Recenta întâlnire a Ginei cu Goe

Recent, Gina și tânărul Goe s-au întâlnit din nou. După ce a plecat de acasă din zona Pipera, în zona pieței Charles de Gaulle s-a intersectat cu Goe. Acesta conducea un G-Class AMG, iar după ce și-a lăsat mașina în curtea unei foste fabrici, Gina a intrat în mașina de lux.

După o plimbare împreună prin București, cei doi au ajuns la casa Ginei, unde au petrecut un timp împreună.

Dar cine este tânărul cu care iese nora lui Dragnea. Acesta este din Republica Moldova, iar tatăl său este un om de afaceri. Pe lângă mașina de lux G-Class AMG, acesta ar mai deține și un Bentley, dar și un Maybach, informează cancan.ro.

Sursa: Cancan

Fiul lui Dragnea, aceeași soartă ca tatăl său

După ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, relația lui cu Irina Tănase, alături de care și-a petrecut ultimii ani, s-a terminat. Fostul lider PSD s-a despărțit de Irina după ce a aflat că l-ar fi înșelat.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta”, a spus atunci Irina Tănase, potrivit aceleiași surse.

Fosta iubită a lui Dragnea a mai menționat atunci că nu are nimic să-și reproșeze în relația pe care a avut-o cu Dragnea și că încă îl iubește pe acesta.