Evenimentul ZileiMondenCum o alintă Florentin Pandele pe Gabriela Firea, de ziua ei. Mesajul a devenit viral

Cum o alintă Florentin Pandele pe Gabriela Firea, de ziua ei. Mesajul a devenit viral

Cum o alintă Florentin Pandele pe Gabriela Firea, de ziua ei. Mesajul a devenit viral
Primarul general al Cpitalei, Gabriela Firea, își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere.

Cu o zi înainte, Gabriela Firea și soțul său, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au botezat o fetiță. De ziua ei, soțul a ținut să-i transmită un mesaj special, în care îi declară iubire veșnică.

„La multi ani, sotia mea Gabriela – Albinuta! Iti doresc sa ai sanatate de fier, putere de munca de granit, inima de aur si suflet de clestar! Esti cea mai curajoasa persoana pe care o cunosc, atat in fata bolii grave pe care ai avut-o, cat si a nedreptatilor de multe feluri carora le faci fata cu demnitate si optimism. Sa nu uiti ca noi te asteptam seara cu multa iubire acasa. Si ca nimic pe lume nu merita sacrificiile pe care le faci tu.

Te sacrifici pe tine, in primul rand. De cate ori iti spun ca ar trebui sa ai mai multa grija de tine, sa te odihnesti, sa mananci, sa te menajezi, imi spui ca nu ai timp. Trebuie sa-ti faci timp si pentru tine, si pentru noi. Ai intrat cu atata entuziasm si buna-credinta intr-o lume atat de dura si potrivnica. Tu imi spui ca fiecarui om i se da crucea pe care poate sa o duca.

Pot sa pun ramasag ca tu duci in spate o cruce mai mare decat a multora dintre semeni. Oare este corect? Ma intreb pana unde poate merge sacrificiul tau? Ce pot sa-ti garantez si azi, la ceas aniversar, este ca te voi astepta mereu sa te intorci acasa, din toate bataliile de peste zi, si sa-ti garantez dragostea mea vesnica, neconditionata si din zi in zi mai mare.

Sa fii mereu oaza noastra de pace si binecuvantare, mama cea mai dulce, sotia cea mai grijulie, prietenul bun de pus pe rana, iubita fara de care aerul nu poate fi respirat. Te iubesc pana la sfarsit! Tu nu uiti pe nimeni! Dar nu te uita nici pe tine! Maica Domnului sa te aiba in paza sfanta mereu!”, a scris Florentin Pandele pe pagina sa de Facebook.

Ieri, Gabriela Firea și Florin Pandele au fost nași de botez pentru Zenaida – Gabriela. Evenimenul a fost anunțat chiar de către primarul general al Capitalei: „Parinti spirituali, din nou. Zenaida-Gabriela, in ziua crestinarii. Un botez mult-asteptat si amanat din martie, din cauza vremurilor pe care le traim. Sfanta slujba de azi sa o intareasca in credinta si sa o calauzeasca sanatoasa si binecuvantata intreaga viata, alaturi de parintii Agnes si Florentin, si fratiorul Matias!”.

Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea

Gabriela Firea s-a recăsătorit cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele, în septembrie 2010 și au împreună doi băieți, David Petru și pe Zian.

Anunțul căsătoriei dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele a creat vâlvă în presa de atunci, dar și în rândul celor care o cunoșteau. Apropiații nu au privit cu ochi buni relația dintre cei doi, pentru că nu trecuse nici un an de la moartea soțului său, Răzvan Firea, decedat în ianuarie 2010, în urma unor complicații ce au apărut după transplantul de rinichi. Primarul Capitalei și edilul din Voluntari s-au împrietenit în luna august a aceluiași an, iar în septembrie 2010 cei doi s-au căsătorit. Mai mult, Firea nu a făcut acest pas până nu s-a consultat cu fiul său Tudor și cu mama sa. Amândoi au fost de acord.

După moartea soțului, Gabriela Firea a fost nevoită să meargă de multe ori la Primăria Voluntari pentru că acolo locuia și trebuia să rezolve problemele cu actele. După câteva luni a murit și tatăl lui Florentin Pandele. La început a avut de-a face doar cu un consilier, dar la începutul lui august l-a întâlnit și pe primarul Pandele care a invitat-o să urce pe schelele înalte de 10 etaje de pe noua catedrală din Voluntari. La început s-a lăsat mai greu, dar la insistențele siropoase ale edilului a urcat. Era îmbrăcată în fustă și cu pantofi cu toc. Acolo sus s-a întâmplat ceva între cei doi, pentru că după o lună s-au căsătorit.


Accesează: