• Echipa și medicii specialiști stomatologi folosesc tehnici și aparate de ultimă generație;

  • Raportul dintre calitate și preț este unul optim și echilibrat;

  • Recenziile persoanelor tratate sunt pozitive;

  • Clinica stomatologică este ușor de găsit și de vizitat.

Ce servicii trebuie să ofere o clinică stomatologică bună?

DentoCare oferă o gamă variată de servicii, precum implant dentar, coroană dentară, detartraj, tratament de canal, aparat dentar, fațete dentare, parodontologie, dar și albirea dinților.

La toate aceste servicii, ai posibilitatea plății în rate, pentru că nu ar trebui să faci rabat la calitate. Acest lucru este posibil prin Cardul Bonus Card de la Garanti Bank, sau poți plăti cu ajutorul Cardului Star de la Banca Transilvania.

Mai mult decât atât – periodic, DentoCare oferă anumite servicii sau produse la prețuri promoționale. Printre acestea se numără și câteva modele de aparate dentare (metalice, safir sau aparate dentare autoligaturante) sau diverse alte servicii precum pachete de detartraj, pachete care implică implanturi dentare sau coroane dentare din zirconiu / ceramică.

Calitatea serviciilor unei clinici se poate diferenția față de concurență, inclusiv prin parteneriatele acesteia cu liderii de pe piața stomatologică. Nu toate clinicile pot realiza parteneriate de succes cu cei mai mari jucători de pe piață, deoarece aceștia sunt foarte selectivi și nu colaborează cu oricine.

Cum știți că ați ales cea mai bună clinică dentară din oraș?

Începem acum o căutare dificilă: cea mai bună clinică stomatologică în București. La ce trebuie să ne uităm?

Este important să vizitați un dentist din când în când, nu numai atunci când aveți unele probleme dentare, dar pentru păstrarea dinților în stare bună de sănătate și pentru prevenirea oricăror probleme în viitor. Dar găsirea celei mai bune clinici dentare nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Există o sumedenie de clinici la orice căutare pe internet, care afirmă toate că sunt cele mai bune. Deci, cum o alegi pe cea cu adevărat cea mai bună?

S-ar putea fi multe clinici dentare în zona dumneavoastră sau oraș, dar nu toate vor fi potrivite pentru voi. Dacă sunteți în căutarea pentru alegerea celei mai bune clinici dentare, atunci acest articol vă va ajuta să faceți acest lucru. Iată câteva sfaturi pentru a face cu siguranță cea mai potrivită alegere. Ne bazăm în mare măsură acest demers pe regulile și criteriile superb definite de către un portal lider internațional în căutarea clinicii perfect – Dental Abroad.

Verificarea acreditărilor

Două cuvinte care caracterizează un dentist autentic sunt metodologia și experiența. Asigurați-vă că alegeți o clinică în care personalul este de încredere și care înțelege ceea ce face. De asemenea, verificați dacă tot ce au făcut în trecut a fost de calitate – concret, referințele și review-urile date de foștii pacienți. Mai mult decât detaliile clinicii însă, verificați acreditările medicului. În cazul în care acestea nu sunt disponibile, adresați-vă clinicii pentru toate detaliile acestea.

Atitudinea personalului medical

Atitudinea personalului medical este importantă. O clinica dentară nu este cea mai bună doar pentru că toată lumea este super amabilă, dar cu siguranță nu poate fi astfel dacă situația este exact pe dos. Medicul și personalul ar trebui să fie binevoitori și atenți. În plus, medicul trebuie să fie accesibil pentru a fi contactat atunci când este necesar.

Ofertele speciale

Un alt lucru care sigur contează este să puteți să economisiți niște bani, de aceea căutarea trebuie să includă criteriul clinicii dentare care oferă promoții. Unele clinici oferă servicii la costuri reduse atunci când aduceți un un coleg pacient. Altele oferă reduceri suplimentare pentru combinații de proceduri. Și, nu pot lipsi, desigur, ofertele speciale „de sezon”.

Concluzie

Sfaturile menționate mai sus vă vor ajuta să alegeți cea mai bună clinică stomatologică din orașul dumneavoastră. Deci, ce mai astepti? Utilizați aceste sfaturi și de a alege cea mai bună clinică atât pentru tratarea problemelor dentare, cât și pentru prevenția acestora.