Cum arată fiica lui Ion Țiriac la 25 de ani

Cum arată fiica lui Ion Țiriac la 25 de ani Sursă foto: Instagram

De curând, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Fiica Ion Ţiriac, Ioana Natalia, este singura fiică a miliardarului. Ea este moștenitoarea unui imperiu financiar. Tatăl său deține o avere de 1,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Fiica lui Ion Ţiriac, unde locuieşte

Aceasta locuiește la Miami, într-un apartament cu o priveliște de vis. Ioana este rodul iubirii dintreIon Țiriac și jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Sophie i-a dăruit afaceristului și un băiat, pe Karim Mihai, care are 26 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revenind la Ioana, tânăra a studiat peste ocean și face naveta între Miami și Monte Carlo. Acolo unde locuiește mama ei. Aceasta ajunge des și în România, la tatăl ei, scrie protv.ro. Ioana Țiriac a moștenit frumusețea de la mama ei și s-a transformat dintr-o fetiță într-o tânără superbă, are poate fura inima oricărui băiat.

Cu ce se ocupă Ioana Ţiriac

În plus, Fiica Ion Ţiriac este activă pe Instagram, acolo unde face furori cu pozele sale sexy. Ioana știe să pozeze provocator, mai ales că mama natură a fost darnică cu ea.

Fiica lui Ion Țiriac nu are doar un chip frumos, dar are și un corp de invidiat. Fiica lui Ion Țiriac este urmărită pe Instagram de peste 30 de mii de persoane.

De curând, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Fiica lui Ion Țiriac nu are în plan să revină în România, după ce a terminat Universitatea din Miami. Tânăra a studiat jurnalismul și este o prezență activă pe rețelele de socializare.

Fiica lui Ion Ţiriac

Sursă foto: Instagram

Cum şi-a felicitat tatăl fiica Ion Ţiriac

Anul acesta, pe 9 mai, când Ion Țiriac a împlinit 84 de ani, singura lui fiică, Ioana, a marcat momentul printr-o fotografie specială postată pe rețelele sociale. Potrivit digisport.ro, De ziua miliardarului, fiica Ion Ţiriac a publicat una dintre puținele imagini existente în mediul online alături de tatăl ei și un mesaj elocvent: ”84”. Şi un emoticon care înfățișa o coroană de rege.

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea Sophie pentru gsp.ro, cu mult timp în urmă.