Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce FRUMOASĂ este fiica lui Ion Țiriac. Are 20 de ani și locuiește la Monte Carlo- Galerie Foto
Ce FRUMOASĂ este fiica lui Ion Țiriac. Are 20 de ani și locuiește la Monte Carlo- Galerie Foto

Ce FRUMOASĂ este fiica lui Ion Țiriac. Are 20 de ani și locuiește la Monte Carlo- Galerie Foto

Despre viața personală a lui Ion Țiriac nu se cunosc foarte multe informații. Cel mai bogat om de afaceri român preferă să fie foarte discret cu viața sa intimă.

Țiriac a fost căsătorit o singură dată și  are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relaţie care nu a fost niciodată oficială, scrie Mediafax. 

Omul de afaceri are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion (42 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana (20 ani) şi Karim (23 de ani) din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată și au făcut doi copii. 

Acum, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: