Cei trei se aflau, duminică, 19 ianuarie, în drum spre casa lui Jacob Ivașcu, dar mașina în care se aflau a fost izbită intenționat cu violență. Alături de acesta se mai aflau alți trei băieți.

Potrivit membrilor familiei, adolescenții jucau un joc „Ding Dong Ditch” într-un cartier din Temescal Valley, la sud de Corona. Au sunat la o sonerie și au fugit înainte să le răspundă cineva, crezând că este casa unui prieten de-al lor.

Casa la care au sunat la sonerie era, în schimb, a lui Anurag Chandra, în vârstă de 42 de ani, iar autoritățile sunt de părere că acesta i-a urmărit pe cei șase băieți cu mașina personală, marca Infiniti și că bărbatul a intrat intenționat în mașina în care se aflau adolescenții, proiectându-i violent într-un copac. Unul dintre băieți a fost declarat mort la fața locului, în timp ce alți doi au murit la spital. Ceilalți trei sunt de așteptat să supraviețuiască.

Chandra a mai fost acuzat de agresiune împotriva partenerei lui și vătămarea intenționată a unui copil.

Circa 3.000 de persoane s-au strâns, marți, pentru a-și lua rămas-bun de la cele trei victime în cadrul unei slujbe religioase, unde emoțiile au copleșit întreaga audiență a Crossroads Christian Church, cea mai mare biserică din Corona. (FOTO: tribuna.us)