Evenimentul Zilei > International > Cum a murit un adolescent român în SUA. Detaliile arată nebunia de pe continent
Cum a murit un adolescent român în SUA. Detaliile arată nebunia de pe continent

Cum a murit un adolescent român în SUA. Detaliile arată nebunia de pe continent

Jacob Ivașcu, Daniel Hawkins și Drake Ruiz, toți trei de 16 ani, au murit în urma unui accident auto în SUA.

Cei trei se aflau, duminică, 19 ianuarie, în drum spre casa lui Jacob Ivașcu, dar mașina în care se aflau a fost izbită intenționat cu violență. Alături de acesta se mai aflau alți trei băieți.

Potrivit membrilor familiei, adolescenții jucau un joc „Ding Dong Ditch” într-un cartier din Temescal Valley, la sud de Corona. Au sunat la o sonerie și au fugit înainte să le răspundă cineva, crezând că este casa unui prieten de-al lor.

Casa la care au sunat la sonerie era, în schimb, a lui Anurag Chandra, în vârstă de 42 de ani, iar autoritățile sunt de părere că acesta i-a urmărit pe cei șase băieți cu mașina personală, marca Infiniti și că bărbatul a intrat intenționat în mașina în care se aflau adolescenții, proiectându-i violent într-un copac. Unul dintre băieți a fost declarat mort la fața locului, în timp ce alți doi au murit la spital. Ceilalți trei sunt de așteptat să supraviețuiască.

Chandra a mai fost acuzat de agresiune împotriva partenerei lui și vătămarea intenționată a unui copil.

Circa 3.000 de persoane s-au strâns, marți, pentru a-și lua rămas-bun de la cele trei victime în cadrul unei slujbe religioase, unde emoțiile au copleșit întreaga audiență a Crossroads Christian Church, cea mai mare biserică din Corona. (FOTO: tribuna.us)