Evenimentul ZileiMondenCum a început povestea de iubire a ducilor de Cambridge

Cum a început povestea de iubire a ducilor de Cambridge

Cum a început povestea de iubire a ducilor de Cambridge
Pe 29 aprilie prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. În acest context, Rețete și vedete a trecut în revistă cum a început povestea de iubire dintre cei doi.

Prințul William și Kate Middleton s-au casătorit pe 29 Aprilie 2011 la Catedrala Westminster Abbey din Londra. Practic, Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 10 ani de căsnicie. Au împreună trei copii frumoși și se pregătesc să devină cândva rege și regină. Până aici însă au avut de parcurs o cale lungă și tumultoasă.

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting). Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei l-a cucerit pe loc pe prinţ.

Prințul William, fascinat de Kate din prima clipă. Acum sărbătoresc 10 ani de căsnicie

În 2001, Kate a ajuns să fie colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau amândoi istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv lui William cu o rochie transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil. Acela avea să fie momentul de predestinare, care avea să se transforme în 10 ani de căsnicie.

Citiți articolul integral, semnat de Eliza Gavrilescu, în Rețete și vedete


Accesează: