Evenimentul Zilei > Politica > Cum a fost Valentine’s Day pentru Dragnea. Iubita Irina Tănase a avut un mesaj special
Cum a fost Valentine’s Day pentru Dragnea. Iubita Irina Tănase a avut un mesaj special

Cum a fost Valentine’s Day pentru Dragnea. Iubita Irina Tănase a avut un mesaj special

Ziua Îndrăgostiților nu a fost numai lapte și miere pentru toată lumea.

Din nefericire, multe cupluri n-au cunoscut bucuria semnificației Valentine’s Day, așa cum se întâmplă cu Irina Tănase și Liviu Dragnea. „Văduvită” de prezența iubitului, juna Irina a avut un mesaj cu adevărat special de transmis cu ocazia zilei de 14 februarie.

„Dacă cineva m-ar întreba ce este iadul. I-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, a scris Irina Tănase pe contul de Instagram.

Dorind să-i aline suferința iubitei sale, Liviu Dragnea a încercat prin toate mijloacele să fie alături de Irina în această zi, însă toate demersurile sale s-au dovedit nule. A depus o contestare a executării pedepsei, dar termenul s-a amânat din lipsa avocaților săi. Următorul termen de judecată va fi pe 18 februarie; la timp pentru Dragobete.

Marți, la termenul din proces, unul dintre avocaţii lui Liviu Dragnea a trimis acte cum că este bolnav, iar celălat nu s-a prezentat în sala de judecată, fiind declarat „absent nemotivat”.

Reamintim că Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.