Cum a fost dat afară Cornel Patrichi din juriul "Dansez pentru tine". El îi atacă pe noii concurenţi: "Luciu dansează ca un băţ. Bianca nu e sexy"

Cum a fost dat afară Cornel Patrichi din juriul "Dansez pentru tine". El îi atacă pe noii concurenţi: "Luciu dansează ca un băţ. Bianca nu e sexy"

"Muzică maestre", va spune Ştefan Bănică jr. în această seară şi va începe cea de-a 13-a ediţie "Dansez pentru tine".

Cazuri sociale noi, concurenţi noi, visuri noi, multe vânătăi şi schimbări în juriu. Acestea din urmă au promovat emisiunea aşa cum nu s-a mai întâmplat niciodată. Edi Stancu îl va înlocui pe Cornel Patrichi în juriu, după ce acesta a fost anunţat telefonic cu doar câteva zilei înainte de spectacol, de un simplu angajat.

Vestea l-a întristat pe Cornel, care timp de şapte ani a fost prezent pe platourile de filmare şi a pus suflet în acest proiect de televiziune cu mare succes la public: "L-au pus pe un băieţel, Robert, care nu are nici o funcţie de conducere, să mă anunţe că nu mai vor să lucreze cu mine. Trebuia măcar un şef să îmi spună acest lucru. L-au pus pe bietul om să facă treaba asta. El mi-a explicat că s-a decis să se folosească un juriu de 4, şi nu 5 persoane. Abia apoi am aflat, din presă, că, de fapt, sunt tot 5, căci l-au adus pe Edi Stancu", a declarat Cornel Patrichi pentru Libertatea. "Habar nu am de ce au luat decizia asta, probabil pentru că nu am vrut să-mi las mustăcioară de Rică, fante de Obor. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape şapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu ştiam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mişcări şi a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet", a declarat Patrichi pentru Click.

  • Cornel Patrichi, dat afară de la Dansez pentru tine? "Eram singurul profesionist"
Mona Segall, producător general al emisiunii "Dansez pentru tine", a explicat pentru EVZ că există diferenţe mari între dansatori, ca nivel de pregătire, şi că e nevoie de coregraful Edi Stancu să aprecieze evoluţia fiecăruia, pentru că îi cunoaşte cel mai bine.

"De această dată, avem unele vedete foarte bine pregătite, care vin cu un bagaj de cunoştinte artistice foarte mare (Oana Ioniţă este coregraf şi dansator, Daniel Max Dragomir, dansator), iar altele care nu au avut până acum nici o legătură cu dansul. Tocmai pentru că există perechi de niveluri foarte diferite, trebuie să existe un om care să poată compara evoluţia concurenţilor, felul în care au intrat în competiţie şi modul în care au înţeles să se dedice cazului pentru care luptă. Pentru acest nivel al competiţiei este nevoie de o persoană în juriu care să ştie exact cum au venit concurenţii la această competiţie, care era nivelul lor, dar mai ales cum au evoluat. Edi Stancu este şi consilierul coregrafilor şi este persoana care înţelege cel mai bine gradul de implicare al tuturor perechilor din concurs. Publicul votează visul concurenţilor şi e foarte important ca cineva să cântărească foarte bine cât au luptat concurenţii şi vedetele pentru împlinirea cazului respectiv. Nu este prima dată când facem o schimbare în componenţa juriului", a spus pentru EVZ, Mona Segall, producătorul emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • N-O SĂ GHICIŢI MOTIVUL: PRO TV explică de ce a renunţat la Cornel Patrichi de la "Dansez pentru tine"
Chiar dacă a fost exclus din juriu, Cornel Patrichi a apucat să vadă cum se mişcă noii concurenţi de la "Dansez pentru tine". "Luciu dansează ca un băţ. E o chestie lungă, care îmi aduce aminte de Monica Gabor, aia lungă rău. Cât despre Bianca, dacă aia e femeie sexy, eu sunt Harap Alb! N-am apucat s-o văd la repetiţii, aşa că nu ştiu ce va face pe ring", a detaliat celebrul coregraf pentru Libertatea.

Deşi s-a speculat că s-ar fi renunţat la serviciile sale din cauza unor probleme de sănătate cu care Cornel Patrichi s-ar confrunta de ceva vreme, el neagă aceste zvonuri: "Nu am nici o problemă cu spatele, aşa cum se bârfeşte!". CITIŢI ŞI:

  • "Dansez pentru tine", sport extrem cu vânătăi şi accidente
  • DANSEZ PENTRU TINE. Probleme grave de sănătate pentru NICOLETA LUCIU. Ar putea fi înlocuită
  • Mihai Petre, insensibil la farmecele fetelor de la "Dansez pentru tine"
  • S-au făcut perechile la "Dansez pentru tine". Vezi pentru ce luptă concurenţii