Evenimentul Zilei > Actualitate > CULMEA FISCALITĂȚII. Un bărbat a PRIMIT BON FISCAL pentru BACȘIȘUL DE 10 BANI I FOTO
CULMEA FISCALITĂȚII. Un bărbat a PRIMIT BON FISCAL pentru BACȘIȘUL DE 10 BANI I FOTO

CULMEA FISCALITĂȚII. Un bărbat a PRIMIT BON FISCAL pentru BACȘIȘUL DE 10 BANI I FOTO

Un bărbat care a ieșit, ieri, la cumpărături a avut parte de o surpriză de proporții. El a lăsat pe tejghea restul primit de la vânzătoare, respectiv o monedă de 10 bani, drept pentru care i s-a emis un al doilea bon fiscal, pentru bacșiș.

Totul s-a întâmplat într-o carmangerie din Timișoara. Așa cum face de obicei, bărbatul a lăsat monedele primite rest, vânzătoarei. Speriată de ANAF, aceasta i-a emis imediat bon fiscal pentru ”fabuloasa” sumă primită bacșiș, 10 bani. ”Am cumpărat ceva mezeluri pentru copii, de la unul din magazinele Agil. Am lăsat pe tejghea 10 bani. Nu mică mi-a fost uimirea când mi s-a întins acest bon fiscal. La început am crezut că este o glumă. Până am văzut scris desupra sumei descrierea: bacșiș.

Dragi români, am un bon pentru un ”bacșiș” de 10 bani. Aberația funcționează. Uite așa salvăm ”marea evaziune fiscală”. Guvernanții și multimilionarii care îi finanțează de 25 de ani, căci acesta este motivul pentru care “sistemul” îi protejează, pot dormi în continuare liniștiți”, a scris timișoreanul, ieri, pe Facebook. Mai mult, bărbatul a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie cu bonul fiscal primit. Vă reamintim că Guvernul a luat decizia de a legifera bacșișul, care trebuie trecut pe un bon fiscal separat și care este impozitat cu 16 %. Însă firmele sunt cele care decid, printr-un regulament de ordine interioară, dacă veniturile obținute din bacșiș rămân la dispoziția lor sau a salariaților”, a semnalat bărbatul pe o rețea de socializare. El a atașat și bonul fiscal primit.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: