Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cuibușorul unde s-a izolat fondatorul Wikileaks s-a umplut de pui
Cuibușorul unde s-a izolat fondatorul Wikileaks s-a umplut de pui

Cuibușorul unde s-a izolat fondatorul Wikileaks s-a umplut de pui

Fondatorul site-ului de dezvăluiri WikiLeaks Julian Assange a avut doi copii cu o avocată a sa, în timp ce era refugiat la ambasada Ecuadorului din Londra, în anii 2010, susţine avocata în cauză într-un interviu difuzat de Mail On Sunday.

Australianul în vârstă de 48 de ani, a cărui extrădare este cerută de SUA în vederea judecării sale pentru spionaj, este tatăl a doi băieţi de doi şi respectiv un an, cu Stella Morris, în vârstă de 37 de ani, o avocată sa de origine sud-africană.

Cotidianul britanic a publicat pe site-ul său fotografii cu Assange şi fiii săi, precum şi un interviu cu Stella Morris, în care aceasta povesteşte între altele cum „s-a îndrăgostit” de el în 2015, dar şi că intenţionează să se căsătorească.

„Să te îndrăgosteşti într-un context în care toată lumea încearcă să vă distrugă viaţa este un fel de gest de rebeliune”, explică Morris, care face comparaţia cu dragostea „în vreme de război”.

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special, Istoria secreta
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: