Exclusiv. Cu cine a fost surprins Bogdan Neidoni după ce s-a văzut cu Florian Coldea. Video

Exclusiv. Cu cine a fost surprins Bogdan Neidoni după ce s-a văzut cu Florian Coldea. Video

Exclusiv. Bogdan Neidoni a fost surprins de paparazzi EVZ într-o ipostază mai puțin obișnuită. Acesta numai ce se despărțise de bunul său prieten Florin Coldea, după cum EVZ a relatat aici. Iar apoi, omul de afaceri s-a întors la cele lumești. Mai exact acesta s-a întâlnit cu o doamnă blondă.

Cei doi au discutat puțin în afara restaurantului după care s-au retras la una dintre mesele din interior. După modul în care erau îmbrăcați, întâlnirea părea mai degrabă o discuție formală și nu neapărat una de curtoazie.

Surprins într-o companie feminină

Cert este că cei doi au petrecut minute bune împreună timp în care s-au bucurat unul de compania altuia. Bogdan Neidoni este unul dintre apropiații lui Florian Coldea și un om de afaceri de succes cu un trecut bugetar la fel de plin de succes. În anul 1992 acesta se înscrie la Institul Național de Informații pe care îl și termină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până la absolvire, coleg de cameră i-a fost nimeni altul decât Florian Coldea. După absolvire, Neidoni se încadrează la SRI, dar numai pentru un an. Sub o formă sau alta își dă seama că munca de spion nu este pentru el, așa că pleacă din sistem. Se transformă pentru o perioadă îndelungată în om de afaceri.

Migrația de la privat la stat și invers

Mai exact până în 2010 când i se oferă un post de bugetar de lux în Guvernul Boc. Desigur că Neidoni nu poate refuza o asemenea ocazie. Și timp de 7 ani acesta lucrează în sistemul de stat. După acești ani, își dă seama că tot mai bine e în mediul privat.

Procurorii spun că el este cel care ar fi intermediat mita între omul de afaceri Cătălin Hideg și Florian Coldea, al căuit prieten este. Spre deosebire de generalul în rezervă, Neidoni a ieșit de la DNA fără nicio restricție, nici măcar un control judiciar.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro