Evenimentul ZileiSportCS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt

CS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt

CS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt
CS „U” Craiova a câștigat fără nicio problema partida jucată, duminică, acasă, cu Hermannstadt, scor 3-0.

CS „U” Craiova s-a impus, duminică, scor 3-0, în meciul cu Hermannstadt, disputat în runda a 17-a a campionatului intern. Elevii lui Victor Pițurcă n-au întâmpinat mari probleme din partea ardelenilor și au marcat prin Nicușor Bancu (39), Alexandru Cicâldău (68) și Ousmane Viera (76 – autogol).

După acest succes, oltenii au urcat pe locul al 2-lea al clasamentului și au ajuns la 31 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, cu trei mai puțin decât are lidera CFR Cluj.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-a plăcut cum a arătat echipa, dar sigur că vreau mai mult. Mi-aș dori ca meciurile să se termine la o diferență de 4-5 goluri în favoarea nostră. Voiam să marcăm 3 goluri pentru a-i întrece pe cei de la Astra la golaveraj.

Am mare încredere în toți jucătorii sub 21 de ani. Și veți vedea că vor mai veni 2-3 jucători de la echipa a doua care vor pune probleme titularilor. Gazonul a fost bun, nu s-a rupt o brazdă. S-a prezentat în condiții excelente și va deveni mult mai bun”, a spus Pițurcă la Digi Sport.


Accesează: