Evenimentul Zilei > Sport > CS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt
CS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt

CS „U” Craiova face marcaj la lidera CFR Cluj, după ce a câștigat la scor de neprezentare meciul cu Hermannstadt

CS „U” Craiova a câștigat fără nicio problema partida jucată, duminică, acasă, cu Hermannstadt, scor 3-0.

CS „U” Craiova s-a impus, duminică, scor 3-0, în meciul cu Hermannstadt, disputat în runda a 17-a a campionatului intern. Elevii lui Victor Pițurcă n-au întâmpinat mari probleme din partea ardelenilor și au marcat prin Nicușor Bancu (39), Alexandru Cicâldău (68) și Ousmane Viera (76 – autogol).

După acest succes, oltenii au urcat pe locul al 2-lea al clasamentului și au ajuns la 31 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, cu trei mai puțin decât are lidera CFR Cluj.

„Mi-a plăcut cum a arătat echipa, dar sigur că vreau mai mult. Mi-aș dori ca meciurile să se termine la o diferență de 4-5 goluri în favoarea nostră. Voiam să marcăm 3 goluri pentru a-i întrece pe cei de la Astra la golaveraj.

Am mare încredere în toți jucătorii sub 21 de ani. Și veți vedea că vor mai veni 2-3 jucători de la echipa a doua care vor pune probleme titularilor. Gazonul a fost bun, nu s-a rupt o brazdă. S-a prezentat în condiții excelente și va deveni mult mai bun”, a spus Pițurcă la Digi Sport.