CRONICA MONDENĂ: Marea înghesuială în sufletul unui DJ

CRONICA MONDENĂ: Marea înghesuială în sufletul unui DJ

A fost la o prezentare de modă pentru a mixa muzică (desigur, că doar nu putea urmări un inexistent lampagiu al oraşului pentru a stinge fiecare ferlinar în locul lui, în loc să îşi vadă de treabă şi să mixeze).

Nu a oferit doar sunete armonioase publicului, ci şi o privelişte de neuitat. Chiloţii i-au putut fi observaţi cu uşurinţă. Nu mixează topless ca unele dintre colegele ei de breaslă. A reuşit să slăbească zece kilograme. Cheltuie oricât pentru videoclipurile ei. E înnebunită după hainele sport-couture. Fascinated by music since the age of 8. Titlu mare: "Dj Wanda pe urmele lui Beethowen: Era să rămân fără auz, spune ea". Titlu mic: "A mers pe jos până la Craiova". Ce nu ai făcut niciodată şi totuşi ţi-ai dori să faci? "Nu am făcut niciodată un milion de euro şi mi-ar plăcea să fac asta".

Date telegrafice despre un DJ la modă, respectiv DJ Wanda. Ce este un DJ astăzi? Care mai este funcţia lui? Publicitară. E ca şi cum ar încerca să traverseze pe patine marea îngheţată până la un far îndepărtat. Aflăm că s-a îndrăgostit. La aşa mare înghesuială în sufletul unui DJ, ne întrebăm unde mai are loc dragostea. Şi când te gândeşti că DJ-ul susţine că mixează din iubire.

Ne puteți urmări și pe Google News