CFR Cluj s-a încurcat din nou în Liga 1. Sâmbătă, „feroviarii” au remizat pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, scor 1-1, iar situația a devenit una disperată printre clujeni. CFR nu a reușit să câștige niciun meci în 2019, fapt în urma căruia scaunul antrenorului portughez Antonio Conceicao a început să se clatine.

„Bursucul” stă pe un sac de bani în China

Conform Digi Sport, oficialii trupei din Gruia fac mari eforturi pentru a-l readuce la echipă pe Dan Petrescu. Cât de curând, „Bursucul” este așteptat cu un răspuns clar în această ecuație, chiar dacă stă pe un munte de bani în China. Deși echipa lui „Super Dan”, Guizhou Zhicheng, a încheiat ultima campionatul din China, cu 24 de puncte, opt sub penultima clasată, antrenorul român a încasat peste două milioane de euro de la asiatici. Acum, rămâne de văzut și dacă Petrescu va reuși să rupă contractul cu echipa cu care a retrogradat în Liga a 2-a din China, iar șefii CFR-ului vor să profite de faptul că sezonul încă nu a început pentru chinezi. „Nu am avut când să vorbim despre situaţia lui Conceicao. Zilele următoare. Trebuie să luăm în calcul toate opţiunile. (…) Sper să facem o analiză atentă şi să identificăm ce probleme avem, să ne revenim. Suntem în criză. Am uitat să câștigăm”, a declarat Daniel Stanciu, directorul sportiv al CFR-ului.

Deac a tunat

Între jucătorii trupei clujene s-a creat deja o tensiune, care a pus pe jar vestiarul. „Nu pot să fiu bucuros. E păcat, ne-a părăsit și norocul. E clar că nu mai suntem echipa de anul trecut. Ceva ne lipsește, ceva s-a schimbat. Sperăm să remediem cât mai repede. Nu s-a întâmplat nimic în vestiar. Vor fi foarte grele și următoarele meciuri. Cred că am avea meci greu și cu o echipă de Liga a 2-a la ce moral avem”, a mărturisit Ciprian Deac, experimentatul mijlocaș al campioanei Ligii 1.