Evenimentul Zilei > Sport > Cristiano Ronaldo este ca și dat afară de la Manchester United. Portughezul i-a supărat pe șefi
Cristiano Ronaldo este ca și dat afară de la Manchester United. Portughezul i-a supărat pe șefi

Cristiano Ronaldo este ca și dat afară de la Manchester United. Portughezul i-a supărat pe șefi

Manchester United a fost umilită în Premier League, de Brentford, scor 0-4, iar unul dintre vinovați este Cristiano Ronaldo. Jucător care nu mai are niciun chef să joace pentru „diavoli”.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu mai are viață lungă la Manchester United. Superstarul portughez a încercat toată vara să plece de pe „Old Trafford”, dar nu și-a găsit echipă. Atacantul și-a dorit să semneze cu un club care să evolueze în grupele Ligii Campionilor, în acest sezon, ținând cont de faptul că „diavolii” nu s-au calificat în cea mai importantă competiție intercluburi de pe „Bătrânul Continent”.

Cristiano Ronaldo vrea să se transfere urgent

Ronaldo nu mai ar chef să joace la United, iar asta s-a văzut și în meciul catastrofal, pierdut de echipa lui Erik ten Hag, la Brentford, în weekend, scor 0-4. Cotidianul spaniol AS scrie, azi, că șefii clubului s-au supărat pe atitudinea lusitanului și vor să-i facă urgent vânt.

Sporting Lisabona, echipa de la care a plecat portughezul în fotbalul mare, este interesată să-l readucă acasă. De asemenea, și Borussia Dortmund ar alerga după semnătura lui CR7. În această vară, Jorge Mendes, impresarul fotbalistului, a negociat cu Bayern Munchen, Chelsea și Atletico Madrid, dar niciuna dintre echipe nu și l-a dorit cu adevărat pe Cristiano Ronaldo.

Jucătorul mai are 1 an de contract cu Manchester United, iar oficialii echipei vor să primească o sumă de bani pentru transfer. În cel de-al doilea mandat pe „Old Trafford”, Ronaldo nu a mai găsit gloria de altădată.

Joacă într-o echipă care a ajuns mediocră

A fost criticat vehement de fanii unei echipe care se zbate de mulți ani în mediocritate, după retragerea celebrului antrenor Sir Alex Ferguson. Un studiu care i-a vizat pe fotbaliștii din Premier League a relevat faptul că portughezul Cristiano Ronaldo a fost cel mai abuzat jucător pe Twitter. Aproape îi stă, în acest clasament, Harry Maguire, coechipierul său de la United.

Superstarul de la Manchester United conduce topul jignirilor încasate de la internauți. Iar alături îi stă coechipierul său de pe „Old Trafford”, internaționalul englez Harry Maguire. Raportul respectiv a fost întocmit și publicat de institutul Alan Turing şi Ofcom.