Evenimentul ZileiActualitateDide a fost din nou în atenţia jandarmilor. Ce a făcut protestatarul #rezist în faţa CSM

Dide a fost din nou în atenţia jandarmilor. Ce a făcut protestatarul #rezist în faţa CSM

Dide a fost din nou în atenţia jandarmilor. Ce a făcut protestatarul #rezist în faţa CSM
După ce Liviu Dragnea a fost condamnat şi încarcerat la Penitenciarul Rahova, un grup de protestatari #rezist a ieşit în stradă pentru a sărbători cu sticle de vin. Cunoscutul protestatar Mihai Dide, a fost legitimat de jandarmi pentru că a spart două sticle cu vin în faţa sediului CSM. Potrivit declaraţiilor ulterioare ale lui Dide, acesta a afirmat că nu a făcut nimic ilegal.

Cristian Mihai Dide, este unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari #rezist datorită acţiunilor sale la multe evenimente organizate de coaliţia de guvernare PSD-ALDE

Împreună cu grupul său de protestatari a fost amendat de zeci de ori, dar de fiecare dată amenzile au fost contestate.

Le-am contestat pe toate. Au fost anulate vreo doua sau trei, dar nu s-au judecat definitiv, majoritatea nu au ajuns inca la tribunal.

Cei de la tribunal nu se uita pe portal, nu primesc o informare ca eu am contestat sau nu si daca eu nu ma duc la Fisc cu un certificat de grefa ei imi pot pune. Nu m-am dus, ca e o munca titanica sa scoti certifcat de grefa pentru 50 de amenzi cate am eu", a spus Dide

Dide este cel care a proiectat mesajul #Rezist pe cladirea Muzeului de Arta din Bucuresti, dar si cel care a proiectat mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului în timpul festivalului iMapp.

 


Accesează: