Cristi Tabără răsuflă uşurat cu un NUP

Cristi Tabără răsuflă uşurat cu un NUP

Realizatorul TV Cristi Tabără a fost audiat, ieri, în cazul presupusului viol asupra fetiţei fostei sale prietene, Alexandra Bodnaru.

Timp de trei ore, Tabără şi Alexandra au dat de­cla­ra­ţii poliţiştilor referitoare la faptele de care omul de televiziune fusese acuzat acum trei ani, pe vremea când fata avea 12 ani.

La ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei, Alexandra a refuzat să stea de vorbă cu presa, însă avocata adolescentei a declarat că "ancheta este în curs şi clienta sa susţine în continuare că bărbatul ar fi mângâiat-o pe sâni şi în zona intimă, în timp ce se uitau la un film, în casa lui Cristi Tabără". Sexi pe reţelele de socializare Vizibil jenat de situaţia în care a fost pus, bărbatul ne-a declarat doar că este nevinovat.

Audierile de ieri au fost ultimele în acest caz după ce, anul trecut, Judecătoria Sectorului 2 a dispus reîntoarcerea dosarului la Poliţie, deoarece ancheta era incompletă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit surselor EVZ, Tabără se va alege cu NUP. Acum, în vârstă de 15 ani, Alexandra este elevă a Liceului Teoretic "Petre Pandrea Balş". Ea se mândreşte cu corpul său pe reţelele de socializare, unde afi­şează poze sexi, cu cafeaua şi ţigările în faţă.  Citiți și:

  • Cristian Tabără, cercetat pentru viol. Prim-procuror Alexandra Şinc: "Nu infirm existenţa unei plângeri penale înregistrate la Parchet"
  • Cristi Tabără neagă acuzaţiile în faţa poliţiei