„Nu sunt obişnuit cu statul acasă atât de mult, dat fiind natura meseriei mele, dar aşa a fost să fie, drept pentru care fac cam tot ce face toată lumea: citesc, am urmărit filme şi documentare diverse, am vorbit cu colegii la telefon, m-am odihnit „obligat-forţat”.

Pentru mine, la fel ca pentru majoritatea oamenilor, vremurile pe care le traversăm astăzi sunt pline de incertitudine şi de temeri de tot felul. Peste 20 de concerte programate în perioada martie-mai-iunie au fost anulate, iar cel mai important show al anului pentru noi, ca însemnătate şi dimensiune, concertul aniversar „40”, de la Sala Palatului, a fost reprogramat pentru 24 octombrie”, a declarat Cristi Minculescu.

Sursa de venituri a artiştilor nu mai există

„Trăim vremuri istorice, care îşi vor pune amprenta asupra multor aspecte ale vieţii noastre cotidiene. Într-o clipită, lumea, cum o ştiam noi, s-a schimbat la 180 de grade. Nu a fost şi nu va fi deloc uşor, dar trebuie să privim viitorul cu optimism, cu solidaritate şi calm.

Ca multe alte industrii, şi cea în care noi activăm a fost grav lovită. Sursa principală de venit a artiştilor, concertele live, manifestările cu şi pentru public, a dispărut cu desăvârşire în această perioadă”, a mai spus fostul solist al trupei Iris.

Cum a petrecut de Paşte

„Deoarece am evoluat foarte bine după transplant, nu am nici o intredicţie din punct de vedere alimentar, ci doar recomandări privind moderaţia, pe care le-am adoptat deja şi le-am transformat într-un stil de viaţă sănătos. Prefer şi acum preparatele pe bază de legume, iar pe cele specifice primăverii le ador. Carne mănânc mai rar, dar recunosc că sunt foarte pofticios la dulce”, a declarat artistul pentru Click.