Cristi Minculescu, la tribunal

Cristi Minculescu, la tribunal

Cristi Minculescu (50 de ani), solistul trupei Iris, a fost prezent, ieri, la Tribunalul Bucureşti, pentru a depune o cerere de adopţie a celor doi copii ai soţiei sale, Rodica Minculescu.

Cu toate că poartă numele Minculescu, gemenii Florin şi Mădălina, în vârstă de 31 de ani, sunt doar copiii Rodicăi, din prima căsătorie, şi nu şi ai cântăreţului, aşa cum se credea în lumea artistică şi în presă.

„Eu nu ştiu nimic despre adopţie, însă copiii poartă numele de Minculescu. Mai multe nu ştiu să vă spun. Vrem să organizăm o conferinţă de presă săptămâna viitoare”, a spus Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris. În urmă cu o lună, ziarele scriau despre adevărata identitate a tatălui biologic al celor doi copii, crescuţi de Cristi Minculescu. Astfel, tatăl lui Florin şi al Mădălinei este primul soţ al Rodicăi, un inginer român stabilit de mai mulţi ani în Canada. De asemenea, Mădălina Minculescu locuieşte tot în Canada, în acelaşi oraş cu tatăl ei natural.

Cristi Minculescu a fost supus, la sfârşitul lunii martie, unui transplant de ficat, la o clinică specializată din oraşul german Regensburg. Reprezentanţii formaţiei Iris au anunţat că vor reveni pe scenă la sfârşitul lunii iulie.

Ne puteți urmări și pe Google News