Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Borcea se RĂSFAȚĂ după ce a scăpat de o NOUĂ CONDAMNARE. Și-a făcut un cadou la care alții doar VISEAZĂ
Cristi Borcea se RĂSFAȚĂ după ce a scăpat de o NOUĂ CONDAMNARE. Și-a făcut un cadou la care alții doar VISEAZĂ

Cristi Borcea se RĂSFAȚĂ după ce a scăpat de o NOUĂ CONDAMNARE. Și-a făcut un cadou la care alții doar VISEAZĂ

Condamnat în Dosarul Transferurilor, cristi Borcea și-a petrecut ultimii patru ani în spatele gratiilor. Cu toate acestea, fostul șef al „câinilor roșii” se răsfață în continuare și nu se abține de la nimic.

Deşi e singurul din acest dosar care a rămas în puşcărie, se pare că lui Borcea îi merge bine chiar și în spatele gratiilor. Milionarul a primit o permisie de Sărbătorile Pascale şi a sărbătorit zilele libere printr-o achiziţie fabuloasă. Şi-a achiziţionat o limuzină de 200.000 de euro, un Maybach S560, scrie bugetul.ro.

Aceasta nu este prima aroganță pe care o face omul de afaceri. Recent, Borcea a uimit pe toată lumea în momentul în care s-a prezentat la Curtea de Apel.

„Și-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene și la colț de ochi presupun. Intervenția a fost făcută proaspăt sau a fost injectat în așa fel încât îi dă un aspect mefistofelic (n.r. diabolic). Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenția cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenția are loc, se oprește îmbătrânirea în zona tratată”, a declarat medicul estetician Călin Doboș pentru Click.ro.

Borcea a executat 4 ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor si asteapta acum eliberarea conditionata după ce a scăpat de acuzaţiile de mită din dosarul cu judecătoarea Geanina Terceanu.