Crin Antonescu nu exclude o candidatură a lui Iohannis la Cotroceni, dacă acesta va avea o intenție mai bună de vot. VEZI ce spune Iohannis

Crin Antonescu nu exclude o candidatură a lui Iohannis la Cotroceni, dacă acesta va avea o intenție mai bună de vot. VEZI ce spune Iohannis

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirmă că liberalii nu au în plan o candidatură a lui Klaus Iohannis la preşedinţie, însă nu exclude această posibilitate în situaţia în care prim- vicepreşedintele liberalilor ar avea o intenţie de vot mai mare decât a lui.

Prim-vicepreședintele PNL Klaus Iohannis a anunțat că nu intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din noiembrie, transmite b1.ro. Mai mult, primarul Sibiului a spus că el susține candidatura președintelui PNL Crin Antonescu, fiind convins că acesta are și șanse de câștig.

Afirmațiile lui Iohannis vin după ce ieri Antonescu a admis că în ipoteza în care primarul Sibiului ar avea din partea alegătorilor o intenţie de vot mai mare decât a sa, ar trebui mers la alegerile prezidenţiale cu cel care are mai multe şanse.

"Dacă ajungem în situaţia în care suntem pe pregătirea prezidenţialelor şi vedem că în intenţia de vot Klaus Iohannis în mod clar, semnificativ are mai mult decât mine, sigur că orice partid se gândeşte şi eu primul mă gândesc hai să mergem pe cel care are mai multe şanse, pentru că, nu am ascuns-o niciodată, nu-i deloc scopul vieţii mele politice Preşedinţia cu orice preţ, pentru că dacă era, altfel ar fi decurs relaţiile şi cu PSD", a susţinut Antonescu, la Adevărul Live. Liderul PNL a arătat însă că liberalii nu confundă scorul de încredere al cuiva în sondaje cu intenţia de vot la alegerile prezidenţiale. "Klaus Iohannis nu are chestiunea aceasta în agendă. (...) Nu este exclus, dar noi nu avem în niciun caz în plan aşa ceva", a spus Antonescu cu privire la o posibilă candidatură a lui Iohannis din partea PNL la preşedinţie. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Antonescu: Dacă PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu îmi dau demisia