Toti cei sase  – angajati ai restaurantului – au fost impuscati de persoane necunoscute, din motive la fel de necunoscute, a precizat politia germana, citata de Reuters. Oamenii legii au gasit intre timp si doi supravietuitori.

Primul, un alt membru al personalului, la randul sau impuscat si transportat la spital in stare critica. Al doilea, un copil teafar si nevatamat, prea speriat pentru a oferi politistilor detaliile macelului din restaurant.

Descoperirea macabra a fost facuta de sotul uneia dintre victime, care a ajuns la restaurantul cunoscut sub numele de "Lin Yue" pentru a-si lua sotia acasa. Cadavrele, au precizat politistii, erau impartite in mai multe camere ale restaurantului. Unele dintre victime erau legate.  

Deocamdata, oamenii legii s-au vazut nevoiti sa recunoasca ca nu stiu nimic despre mobilul crimelor sau despre faptasi. Un politist citat de BBC News a precizat doar ca victimele erau, "dupa toate probabilitatile", de origine asiatica.

Autoritatile locale au contactat politia federala care a sosit la fata locului pentru a sprijini ancheta. Ieri, politistii cereau oamenilor care au vizitat restaurantul in ultimele zile sa ofere orice informatie ce s-ar putea dovedi folositoare.