Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima care a îngrozit vestul țării. Totul s-a petrecut fulgerător
Crima care a îngrozit vestul țării. Totul s-a petrecut fulgerător

Crima care a îngrozit vestul țării. Totul s-a petrecut fulgerător

Momente de groază s-au petrecut marţi seara într-o localitate din Timiş. Un bărbat a murit înjunghiat de unchiul său, care voia să-i dea o lecţie.

Totul s-a întâmplat în localitatea Poganești. Victima ar fi avut un conflict mai vechi cu unchiul său, iar marţi seara scandalul a reizbucnit între cei doi. Bărbatul în vârstă de 39 de ani ar fi intrat în curtea unchiului său cu o rangă în mână, apoi, nervos, a scos şi un cuţit.

În încăierare, tânărul a căzut ca secerat la pământ, dupa care unchiul i-ar fi smuls cuţitul şi l-a înjunghiat. Medicii l-au găsit pe nepot într-o baltă de sânge şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Individul şi-ar fi ucis nepotul cu mai multe lovituri de cuţit

Mai mulți criminalişti, dar şi politişti din Lugoj, au ajuns la locul faptei şi încearcă să stabilească exact împrejurările în care a avut loc această crimă.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Bărbatul acuzat de omor va ajunge miercuri în faţa judecătorilor urmând ca aceştia să elibereze un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul riscă acum să-şi petreacă următorii 15 ani după gratii, conform celor relatate de lugojinfo.

Bărbatul decedat se pare că ar fi recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar

Bărbatul de 39 de ani, au spus surse din cadrul anchetei, era recidivist şi ar fi fost eliberat recent din penitenciar. El era în confilct cu cel de 63 de ani, fostă rudă prin alianță.