Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă oribilă în Olt! Și-a înjunghiat fratele de zece ori
Crimă oribilă în Olt! Și-a înjunghiat fratele de zece ori

Crimă oribilă în Olt! Și-a înjunghiat fratele de zece ori

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Sprâncenata, Olt, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive după ce, marţi, şi-a ucis fratele, în vârstă de 60 de ani, cu 10 lovituri de cuţit.

Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei moşteniri. Inculpatul i-a aplicat fratelui său multiple lovituri cu cuţitul în zona cranianio-facială, toracică şi la nivelul membrelor, lovituri ce au condus, în final, la decesul victimei.

„Din constatările preliminare(autopsie), întocmite în data de 14.08.2019, de către medicul legist din cadrul SJML Olt rezultă faptul că moartea victimei P. Ş., de 60 ani, din com. Sprîncenata jud.Olt, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a unei hemoragii externe şi interne, urmare a 10 plăgi tăietoare – înţepătoare, dintre care una cu interesare hepatică – transfixiantă prin ficat.

Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor/înţepător. ntre leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată într-un comunicat remis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, citat de realitatea.net

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: