Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă de alegeri! Ceartă pe vot încheiată tragic. Rezultate dubioase ale anchetei
Crimă de alegeri! Ceartă pe vot încheiată tragic. Rezultate dubioase ale anchetei

Crimă de alegeri! Ceartă pe vot încheiată tragic. Rezultate dubioase ale anchetei

În urma unei divergențe de opinii pe tema favoritului la prezidențiale, un bărbat de 62 de ani, din Călan (jud. Hunedoara), a fost lovit în cap de un vecin, și apoi lăsat să zacă pe stradă. 

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 22:20, în satul Dâncu Mare din comuna Mărtinești, județul Hunedoara.

Cu toate că bărbatul a fost găsit agonizând, cu o rană deschisă la cap, I.P.J. Hunedoara transmite că, potrivit rezultatelor necropsiei, decesul acestuia ar fi survenit „din cauze naturale”.

„În urma rezulatelor necropsiei cu privire la moartea suspectă a barbatului în vârstă de 62 de ani, găsit aseară în stare de inconștiență, în localitatea Dancu Mare, comuna Martinești, s-a stabilit că, decesul a survenit din cauze naturale, nefiind suspiciuni de comitere a niciunei infracțiuni. În continuare, polițiștii continuă cercetările în ceea ce priveste lămurirea tuturor aspectelor”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Hunedoara.

Un echipaj de salvare și unul de poliție au ajuns la fața locului, însă viața victimei nu a mai putut fi salvată. Bărbatul avea o rană gravă la cap, care i-a cauzat moartea înainte de a fi transportat la spital.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în satul Dâncu Mare, comuna Mărtinești, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență și prezentând o lovitură în zona capului. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, la barul din sat”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Hunedoara, Carla Strujan.

Martorii au relatat că, înainte de a fi găsit mort pe stradă, bărbatul s-ar fi certat la bar cu un vecin pe tema votului la alegerile prezidențiale de duminică.

Cadavrul victimei a fost transportat la morgă pentru necropsie, pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. Pe numele vecinului bătăuș a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și ucidere din culpă, scrie activenews.ro.