Evenimentul ZileiActualitateCrimă comisă din cauza geloziei, elucidată după 13 ani

Crimă comisă din cauza geloziei, elucidată după 13 ani

Crimă comisă din cauza geloziei, elucidată după 13 ani
Crimă comisă din gelozie la Edineț, descoperită de ofițerii INI după 13 ani
 Și-a omorât soția cu o cruzime de neimaginat , la îndemnul concubinei sale! Este fapta oribilă a unui bărbat de 33 de ani, originar  Edineț, care a fost arestat pentru că și-ar fi omorât soția acum 13 ani.
Crima a fost descoperită de către ofițerii Direcției Combatere a Crimelor Grave a Inspectoratului Național de Investigații, iar bărbatul le-a dat toate amănuntele oamenilor legii în legătură cum și-a ucis soția, cu ajutorul  concubinei sale.
Potrivit unui comunicat al IGP,  crimA a fost făcută  în anul 2006. Pentru ca să scape de cadavrul soției,  bărbatul, ajutat de o femeie, din aceiași localitate, în vârstă de 29 de ani, l-au îngropat pe un câmp din vecinătatea satului Constantinovca, raionul Edineț, scrie echipa.md.
„Astfel, în urma  acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală comune ale ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală , sub conducerea procurorilor  Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), cu suportul angajaților Inspectoratului de Poliție Edineț,  bănuitul  a fost reținut”, se arată în comunicat.
În urma audierii făcute de polițiști, bărbatul și-a recunoscut vina , afirmând că concubina sa i-a spus că soția lui, care avea doar 19 ani, ar aveao relație cu un alt bărbat , motiv pentru care ar fi trebuit pedepsită. Aflat sub influența băuturilor alcoolice și ros de gelozie, el și-a omorât soția , cu care avea doi copii, după care a îngropat-o pe câmp. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile iar complicea ei va fi dată în căutare interntională pentru a fi extrădată și apoi judecată. Ținând cont de faptul că este vorba de omor intenționat, cei doi riscă închisoare de la 10 la 15 ani inchsoare sau detenție pe viață dacă vor fi găsiți vinovați.

Accesează: