Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima care a șocat orașul! I-a tăiat gâtul soției, apoi s-a sinucis
Crima care a șocat orașul! I-a tăiat gâtul soției, apoi s-a sinucis

Crima care a șocat orașul! I-a tăiat gâtul soției, apoi s-a sinucis

Polițiștii au fost șocați să afle cine este criminalul.

Pe o stradă din Petroșani a fost găsită o femeie cu gâtul tăiat. Scena a fost văzută de mai mulți șoferi dar și de mecanicul unui tren de marfă, care au sunat îngroziți la 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și de ambulanță. În ciuda eforturilor depuse de către medici, victima a decedat la puțin timp după ce a fost găsită, zăcând într-o baltă de sânge.

Sâmbătă, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fata locului, în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.

Ancheta a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

După alte două ore, polițiștii l-au găsit mort și pe soțul femeii, acesta având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Polițiștii mai spun că, cel mai probabil, mobilul crimei este este legat de o relație tensionată dintre cei doi soți, bărbatul fiind cel care și-a ucis soția, după care s-a sinucis.