Evenimentul ZileiSocialFemeie de 33 ani, ucisă de soţ în municipiul Bistriţa. A pus poză cu cadavrul pe Instagram

Femeie de 33 ani, ucisă de soţ în municipiul Bistriţa. A pus poză cu cadavrul pe Instagram

Femeie de 33 ani, ucisă de soţ în municipiul Bistriţa. A pus poză cu cadavrul pe Instagram
O femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Bistrița. Soțul său ar fi ucis-o pe aceasta după o ceartă.

Crimă în Bistrița. O femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă după-masă, într-un imobil din municipiul Bistriţa. Ea ar fi fost ucisă de soţul său în urma unui conflict izbucnit între cei doi.

Crimă în Bistrița. Ce spune IPJ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a anunțat că şi soţul victimei, principalul suspect, în vârstă de 34 de ani, avea leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri. Oamenii legii sunt de părere că bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul după ce s-a certat cu soția lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La data de 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic, care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani.

Bănuit de comiterea faptei este soţul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistriţa. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În acest moment, poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a informat IPJ.

Ar fi fost ucisă cu un cuțit

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Adrian Briciu, a declarat că femeia a murit în urma rănilor provocate cel mai probabil cu un cuţit. Bărbatul de 34 de ani va fi audiat după ce va primi îngrijirile medicale necesare. Femeia decedată avea doi copii minori cu soţul său. Verificările continuă.

A postat poză cu cadavrul pe Internet

După crimă, soțul ei și-ar fi pus la story, pe Instagram, fotografia cu soția sa moartă, plină de sânge.

„În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, au mai spus oamenii legii, potrivit bistriteanul.ro.


    Accesează: