Luxoasa cameră în care s-a produs groaznicul eveniment arăta, la sosirea criminaliştilor, ca un decor de film de groază: lenjerii, pereţi, covor şi mobilă năclăite de sânge. Totul e răvăşit iar în mijocul acestui décor sinistru zace fără suflare o femeie frumoasă, îngrijită. Hainele scumpe îi fuseseră sfâşiate iar în jurul gâtului are înfăşurat un cablu de telefon.

Potrivit dailymail.uk, Egor Sosin a fost reţinut, constatându-se ulterior că se afla sub influenţa drogurilor. În starea aceasta i-a înfăşurat mamei sale Anastasia Novikova-Sosina, 44 de ani, un încărcător de telefon mobil în jurul gâtului şi a strangulat-o.

Tânărul criminal studia la Londra şi era dependent de droguri, motiv pentru care mama sa hotărâse să-l aducă la Kazan pentru dezintoxicare. Tatăl său este Igor Sosin, un întreprinzător care a făcut miliarde din construcţii. Soţii Sosin divorţaseră însă de mai multă vreme, scrie presa rusă.

Egor Sosin a declarat poliţiei că urma un tratament medicamentos şi că mama sa era cea care îi dădea pastilele. Susţine că acestea i-ar fi produs la un moment dat halucinaţii. “Mi-a dat nişte medicamente şi după, în hotel, au început să se întâmple nişte lucruri stranii, halucinaţii, ceva de genul ăsta. Nici acum nu mi-am revenit complet”, le-a declarat Egor Sosin anchetatorilor.  

Mai mulţi clienţi ai hotelului au precizat, la rândul lor, că, înainte de producerea tragediei, cei doi avuseseră o serie de certuri violente. De altfel, se pare că tânărul îşi bătuse crunt mama înainte de a-i înfăşura cablul telefonic în jurul gâtului.