Evenimentul Zilei > Actualitate > Crește numărul medicilor infectați din Suceava. Corona este Satana, din altă lume
Crește numărul medicilor infectați din Suceava. Corona este Satana, din altă lume

Crește numărul medicilor infectați din Suceava. Corona este Satana, din altă lume

Numărul cadrelor medicale infectate cu cu SARS CoV 2 de la Spitalul Județean din Suceava a crescut la 92, au anunțat reprezentanții Federației sindicale SANITAS, într-o postare pe Facebook. Sora unei doctorițe care lucrează în Spitalul din Suceava descrie, într-o postare pe Facebook, situația dramatică cu care se confruntă medicii rămași să îngrijească pacienții. Preluând relatarea surorii sale, ea descrie noul coronavirus ca pe „Satana”.

Sindicaliştii de la SANITAS susţin că numărul celor depistați pozitiv ar putea crește deoarece testările continua în rândul personalului medical de la SJU Suceava.

„Aşa cum anticipam, dimensiunea dezastrului o vom avea zilele următoare! Din păcate se înmulţesc cazurile de îmbolnăvire a personalului medical în tot mai multe unităţi sanitare mari, dar cazul de la Suceava rămâne cel mai afectat! Asiguraţi echipamente de protecţie pentru personalul medical! Testaţi cu prioritate personalul din spitale! Organizaţi spitalele adaptat la situaţia actuală!”, a transmis Federaţia SANITAS.

 Corona este Satana, ceva din altă lume!

Sora unui medic din Spitalul Județean din Suceava a descris situația dificilă cu care se confruntă medicii suceveni rămași la datorie, după ce majoritatea lor au fost depistați pozitiv la testele medicale. Ea arată că medicii sunt expuși contaminării fără echipamente de protecție, iar sora sa, unul dintre medicii rămași în spital descrie noul virus ca pe Satana. Într-o postare dramatică, pe Facebook, femeia a arătat prin ce trec pacienții și cei care îi îngrijesc:

„Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție. Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, «Satana, e ceva de pe altă lume». Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!! STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ! Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață”, arată femeia în postarea sa.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.