Evenimentul Zilei > Justitie > CRAIOVA răsuflă UŞURATĂ. Gogoaşă a SCĂPAT de PUŞCĂRIE
CRAIOVA răsuflă UŞURATĂ. Gogoaşă a SCĂPAT de PUŞCĂRIE

CRAIOVA răsuflă UŞURATĂ. Gogoaşă a SCĂPAT de PUŞCĂRIE

Curtea de Apel Craiova a admis luni apelul declarat de Preda Andrei, zis Gogoaşă, a desfiintat sentinţa pronunţată de Judecătoria Craiova şi a dispus soluţii de încetare a procesului penal pornit împotriva sa.

Chiar dacă în faţa primei instanţe Gogoaşă a solicitat soluţii de achitare, pentru siguranţa sa, acesta a făcut eforturi deosebite pentru a achita integral prejudiciul material şi moral solicitat de persoanele vătămate, care, la rândul lor, au fost de acord să îşi retragă plângerile prealabile formulate în cauză. Soluţia Curţii de Apel Craiova este definitivă. 

Potrivit gds.ro, magistrații de la Judecătoria Craiova îl condamnaseră în iulie pe Gogoaşă, portar la echipa de fotbal FC U Craiova 1948 la un an și două luni de închisoare cu executare. În dosar, Gogoașă era acuzat că a bătut două persoane, frate și soră, cu o bâtă de basebal.

Anchetatorii au reținut că, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a izbucnit o altercație între Andrei Romis Preda și un craiovean. Motivul ar fi fost faptul că acesta din urmă a claxonat după ce îi fusese blocată mașina în parcarea unui bloc de locuințe. „Pentru a atenționa persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuința sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp“, au reținut procurorii în rechizitoriul întocmit. În timpul scandalului a fost lovită și sora bărbatului agresat, care a intervenit să-i despartă pe cei doi.

Ulterior, medicii legiști au constatat că bărbatul bătut a avut nevoie de opt – nouă zile de îngrijiri medicale, iar sora sa de șapte – opt zile.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: