Evenimentul Zilei > Politica > Cozmin Guşă, ATAC direct la Juncker: „A câştigat inima tuturor divelor din politica românescă”
Cozmin Guşă, ATAC direct la Juncker: „A câştigat inima tuturor divelor din politica românescă”

Cozmin Guşă, ATAC direct la Juncker: „A câştigat inima tuturor divelor din politica românescă”

Cozmin Gușă a vorbit, în direct la Realitatea TV, despre vizita la Bucureşti a lui Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene.

Consultantul politic este de părere că Juncker a venit în România fără să prezinte nici un fel de proiect, în schimb a cucerit inimile tututor "divelor" din politica autohtonă printr-o modalitate…ușor penibilă. 

"L-am văzut astăzi pe domnul Juncker cum a câştigat inima tuturor divelor din politica românescă într-un mod uşor penibil, parcă de ţară bananieră, un om care a venit în România fără să prezinte absolut niciun proiect, fără să spună nimic despre viitorul Uniunii Europene, păpuşa lui Angela Merkel, după cum bine se ştie, un om care se spală pe dinţi, nu cu apă, ci cu alte ingrediente care au mai multe grade decât apa.

 A fost un spectacol jalnic de-a lungul zilei cu domnul Juncker. Sigur că ne-am râs, ne-am râs şi de Viktor Orban care acceptă palme de la el sau alţii de acolo. Dar ne-am râs şi de politicienii români care acceptă pupături pe chelie cum numai Florin Piersic ar trebui să îi facă lui Traian Băsescu. Atât de dârjii politicieni români nu au avut nicio reacţie atunci când acest domn parfumat i-a umilit", a spus Cozmin Guşă.